Koneistus on palvelua

Koneistus on palvelua

Koneistuspalvelussamme yhdistyvät modernin automatisoidun CNC-koneistuksen mittatarkka työ ja henkilökohtainen palvelu.

Koneistuspalvelussamme yhdistyvät modernin automatisoidun CNC-koneistuksen mittatarkka työ ja henkilökohtainen palvelu.

Mielestämme automatiikka ja robotiikka ovat työkaluja, ja palvelu on asenne. Camtronicin asiakkaana voit todeta työtäsi helpottavan henkilökohtaisen palvelun olevan toimintatapamme.

Henkilökohtainen koneistuspalvelu

Palvelemme sinua jo ennen tilausta. Annamme asiantuntemuksemme käyttöösi suunnittelutyöstä, materiaaleista sekä koneistuksen mahdollisuuksista jälkikäsittelyineen. Jo yhteistyön alkuvaiheessa saat varmuuden tarkoituksen mukaisesta lopputuloksesta.

Ota yhteyttä
Sauli Korkiakoski, Jari Alaverronen ja Pauli Puroila

Tarpeesi voi olla tuotekehitysvaiheessa oleva koneistettava osa tai jo valmiin suunnitelman omaava mekaniikkaosa. Koneistamme alumiinista, muista metalleista ja muoveista muutaman kappaleen prototyypistä suuriin tuotantoeriin. Hoidamme myös varastoinnin ja toimitamme sovitusti tuote-erät, mikäli sinun tai asiakkaasi etuihin kuuluu tuottaa puskurivarastoa ja varmistaa lopputuotteen yllättävätkin lisätoimitukset. Ja totta kai yhteyshenkilömme pitää sinut ajan tasalla koneistustuotannon vaiheista, jotta sinun ei tarvitse huolehtia asiasta. Pohjois-pohjalaisittain hoidamme hommat rempseästi mutta jämptisti.

Autamme:

• materiaalivalinnassa
• olennaisen suunnitelmatiedon määrittelyssä
• huomioimaan erityisvaatimukset
• jälkikäsittelymahdollisuuksissa
• varastoinnissa
• toimituksissa

Varmaa koneistuslaatua

Koneistuksen eli lastuvan työstön palvelumme käsittää jyrsinnän ja sorvauksen. Tehokas robotiikan ja automatiikan hyödyntäminen mahdollistaa myös miehittämättömän tuotannon. Se tarkoittaa sinulle asiakkaanamme vasteaikojen minimointia ja lopputuotteiden tasalaatuisuutta. Myös moderni automaatio tarvitsee kuitenkin ihmistä ja laadun valvontaa. Koneistajamme valvovat tuotantoerän tasalaatuisuutta aina kunkin tuotantovaiheen aikana.

Lue myös 5-akselisen koneistuskeskuksen tuottamista hyödyistä!

Osa koneistuslaatumme taetta ovat myös moderni konekanta ja niiden ylläpito. Emme odota huollon tarvetta vikaantumiseen saakka, vaan huollamme ennakoivasti laitteet. Näin saamme esimerkiksi jyrsinkoneet ja sorvit tuottamaan laatukriteereiden mukaista jälkeä. Samalla takaamme, että korkea työstölaatu ei ole laitekohtaista. Voimme täyttää tilauksesi ja laatuvaatimukset sitouttamatta tuotteesi koneistusta yhteen ja samaan koneistuslinjaan.

Usein asiakkaamme saavat lisäarvoa siitä, että huolehdimme myös kokoonpanosta ja lopputuotteen pakkaamisesta.

Materiaalien, työvälineiden ja alihankkijoiden valinnoissa toteutamme Camtronicin laatukriteereitä. Periaatteenamme on, että huippulaatu kestää ja siten säästää pidemmän päälle. Haluamme olla koneistuksen korkeimmalla tasolla.

Koneistuspalvelullamme saamasi hyödyt:

  • valvottua tuotteiden tasalaatuisuutta
  • henkilökohtainen palvelu
  • toimitusvarmuus: tuotanto ei ole yhden linjaston varassa
  • toimituskyky: skaalautuva tuotantomme mahdollistaa tuotantoerien joustavan kasvattamisen
  • asiantuntevaa opastusta suunnitteluvaiheeseen
  • tuotantoerien koko voi vaihdella prototyypistä suurten erien valmistukseen
  • logistiikan hoito puolestasi: varastointi ja toimituserät kohteeseen sovitusti

Koneistuksen toimintamalli:

Koneistuspalvelun rungon muodostavat tehokkaat pysty- ja vaakakaraiset koneistuskeskukset sekä sorvauskeskukset. Vaakakaraisista koneistuskeskuksista neljä on liitetty kahteen erilliseen *FMS -järjestelmään. Kaikissa koneistuskeskuksissa on sama ohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa toimintavarman ja joustavan tuotannon.

*Lue FMS-järjestelmästä alta lisää.

Mikä FMS-järjestelmä on?

FMS-järjestelmä on automaatioon ja robotiikkaan perustuva tuotantoprosessi, jonka osana on myös automaattinen varasto. Automaatio siirtää materiaalivarastosta työstettävää raaka-ainetta sisältäviä paletteja odottamaan CNC-koneistusta. Paletti kiertää tarvittaessa useammalla työstökoneella ja lopuksi päätyy valmiita osia sisältävänä kokoonpanoon, viimeisteltäväksi tai varastoon odottamaan toimitusta.

Tarjouspyyntö

Osoite
Max. tiedoston koko: 64 MB.