Uusi investointi: 5-akselinen koneistuskeskus

5-akselinen koneistuskeskus Okuma GENOS M460V-5AX

Ennen vuoden 2023 kesälomakautta tuotantomme tehostui 5-akselisella koneistuskeskuksella. Asennuksen ja koekäytön jälkeen asiakkaamme ovat omaksuneet kiitettävästi laitteen tuottamat hyödyt. Niinpä investoimme vastaavaan toiseen koneistuskeskukseen, joka otetaan käyttöön vielä syksyn 2023 aikana!

Monipuolisemmin, tasalaatuisesti, mittatarkasti

Camtronicin toiminnan perusidea jatkuvasta kehittymisestä toteutui jälleen yhden askeleen verran. Uusi 5-akselinen koneistuskeskus mahdollistaa monimuotoisissa kappaleissa tasaisen työstölaadun, mittatarkkuuden ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Katso laitevalmistajan koneen mahdolllisuuksia havainnolistava video

Kolmiakseliset koneistuskeskuksemme tekevät edelleen tärkeää tehtäväänsä, mutta jos kappaleeseen pitää työstää esimerkiksi monimutkaista geometriaa, kaaria tai vinoreikiä, pääsevät 5-akselisen koneistuskeskuksen ominaisuudet oikeuksiinsa.

Koneistuskeskuksen käyttäjän ei tarvitse muuttaa työstön aikana kiinnityksiä, vaan laite toteuttaa ja toistaa suunnitelman mukaista tarkkuutta ilman välisäätöjä. Käytännössä 5-akselinen koneistuskeskus mahdollistaa tuotteiden teon, joita ei muilla laitteilla voi tehdä. Olemme saaneet myös palautetta, että tuottamamme mittatarkkuus toteuttaa asiakkaan tiukkaa mittatoleranssia hienosti.

Kaikki lähtee asiakkaamme toimittamasta STEP-3D –kuvasta. Tarkastamme suunnitelman ja tarvittaessa ehdotamme edullisempaa vaihtoehtoa, jos asiantuntijamme sellaisen huomaavat. Työstettävä materiaali voi olla esimerkiksi: alumiini, teräs, ruostumaton teräs, muovi, messinki tai kupari.

Kysy lisätietoja 5-akselisesta koneistuskeskuksesta ja sen mahdollisuuksista myyntitiimiltämme!

Täältä voit lukea lisää koneistuspalvelustamme.

Edellinen Seuraava