Kasvava ja kehittyvä Camtronic mahdollistaa urakehityksen

Juha Kääriäinen tuli Camtronicillle projektipäälliköksi vuonna 2009. Nykyisin laatu- ja työsuojelupäällikkönä toimivan Juhan työnkuva on kehittynyt yhdessä Camtronicin kasvun kanssa. Projektipäällikkönä Juha hoiti asiakkuuksia ja teki mekaniikkasuunnittelua. Pian mukaan tuli tarjouslaskenta ja koneistustyöhön tarvittavien työkalujen suunnittelu.

Nyt Juhalla on menossa kahdeksas vuosi laatupäällikkönä. Camtronic kasvaa edelleen, ja jatkuva kehitys pätee niin ikään edelleen. Vuodet ovat opettaneet Juhalle paljon, mutta yhtä lailla koko ajan tulee uutta opeteltavaa.

– Kyllä tässä työssä mielekkäintä on juuri tuo haasteellisuus. Haasteita tulee koko ajan lisää, vaatimuksia tulee lisää, ja joutuu pitämään itsensä ajan hermolla.

Työnantajaansa Juha kiittelee joustosta ja vapaudesta hallita omaa tekemistään. Työnantaja jättää työjärjestyksen listaamisen laatupäällikölle itselleen.

Samalla kiitokset menevät myös työkavereille:

– Kyllä tämä on työyhteisönä aivan loistava. Se on yksi asia, joka on saanut minut pysymäänkin täällä näin pitkään. Olen kyllä tykännyt, ja työkavereista on tullut kavereita töiden ulkopuolellekin.

Juhan viesti alan työpaikkaa hakeville on:

– Tervetuloa vaan tänne töihin! Olemme avoimia ja avosylin otetaan vastaan!

Katso video, jossa Juha kertoo työstään ja Camtronicista lisää.

Jos kiinnostuit Camtronicilla työskentelemisestä, lähetä avoin hakemus!

Edellinen Seuraava