CNC-koneistaja Kimmo Ktajamäki

CNC-koneistajan monipuolinen työ pitkän uran perustana

Menestyvä ja kasvava metallialan yritys mahdollistaa työntekijälleen kehittymisen ja pitkän työuran. CNC-koneistaja Kimmo Katajamäki on hyvä esimerkki, kun oma asenne on yhtä yrityksen kehityshalun kanssa.

Camtronicin CNC-koneistaja Kimmo Katajamäki kouluttautui alun perin rakennusalalle. Nyt hänellä alkaa 21. vuosi Camtronicilla. Alkuun hän toimi sahauksessa.

Camtronicin kasvaessa myös Kimmon työnkuva on muuttunut ja kehittynyt yrityksen mukana. Uusin laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön ja kunnossapitoon pitää kouluttautua. Se pitää työsuhteenkin tuoreena.

– Halu oppia ja kehittyä on ollut yksi syy pitkään Camtronic-uraan, Kimmo toteaa.

Pitkä työura on todellakin tuonut vaihtuvuutta Kimmon työhön. Koneiden käytön lisäksi Kimmo tekee muun muassa kappaleen koneistukseen liittyvän ohjelman ja asetukset koneistettavalle kappaleelle. Työ tuo mukanaan myös laatuvastuun ja lopputuotteen kontrollin. 

– Työni on monipuolista ja vaihtelevaa.

Camtronicin modernin tuotannon automatiikka ja robotiikka hoitaa tylsimmät rutiinityöt ja yövuorot. Se muokkaa myös työnkuvia. Aistinvarainen laatutarkastus, suunnittelu, ohjelmointi ja asiakaspalvelu tapahtuvat ammattilaisten tekemänä.

– Jos ala kiinnostaa, kannustan rohkeasti olemaan yhteydessä, toteaa Kimmo.

Katso koko video, missä Kimmo kertoo urastaan ja työstään Camtronicilla.

Jos kiinnostuit Camtronicilla työskentelemisestä, lähetä avoin hakemus!

Edellinen Seuraava