Tsugami Pitkäsorvausautomaatti ja tangonsyöttöjärjestelmä

Uusi investointi: pitkäsorvausautomaatti

Pitkäsorvausautomaatti BO206E–III varustettuna 3 m:n automaatti tangonsyöttöjärjestelmällä

Kevään 2023 kynnyksellä sorvaustuotantomme sai lisää tehoja Swiss Type –pitkäsorvausautomaatilla. Koekäytön jälkeen uusi laite on osoittanut tehonsa, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan pienten sorvattavien kappaleiden tekemisen kilpailukykyiseen hintaan.

Pienten osien sorvaukseen tehoja ja tasalaatua

Pitkäsorvausautomaatilla tuoptettuja kappaleita.

Pitkäsorvausautomaatti ei korvaa jo tuotannoissa olevia isompia sorveja, vaan on kysytty ja tarvittu lisä pienempien hienomekaanisten osien sarjatuotantoihin. Automaattisorvi mahdollistaa läpimitaltaan maksimissaan 20 mm:n tuotteiden tehotuotannon laadukkaasti.

Syyskuun 2023 aikana tuotantoomme asennetaan myös pitkäsorvausautomaatti, joka mahdollistaa läpimitaltaan 32 mm:n tangon sorvauksen.*

Esimerkiksi ruuvit kuusiokolo- tai torx-kannalla valmistuvat nyt, ja syksyn aikana vielä monipuolisemmin, tehokkaasti isoina sarjoina.

Pitkäsorvausautomaatti syöttää automaattisesti maksimissaan kolmimetristä rosteri-, alumiini, kupari tai messinkitankoa, ja laite työstää suunnitelman mukaisen tuotteen tehokkaasti.

Pitkäsorvausta varten meillä on valmiina käytetyimpien materiaalien varastoa, joten pienempikokoisia hienomekaanisia kappaleita voimme tuottaa todella suoraviivaisesti. Pitkäsorvausautomaatilla työstettävä kappale voi olla enintään 300 mm:ä pitkä.

Tasalaatu on kustannustehokkuuden lisäksi laitteen asiakkaallemme tuottama hyöty. Mittakontrollin lisäksi olemme todenneet tarkkuusvaa’alla, että grammapainotoleranssi toteutuu hienosti mittatarkkuuden lisäksi.

Muilla sorveillamme pystymme valmistamaan tuotteita suoraan tangosta aina 100 mm:iin asti, ja sitä suuremmat halkaisijat sahatuista kappalekohtaisista aihioista robottipanostajan avulla.

* TSUGAMI CNC-pitkäsorvausautomaatti, malli HS327-III-5AX ja automaattinen tangonsyöttöjärjestelmä

Kysy lisätietoja pitkäsorvausautomaatista myyntitiimiltämme!

Täältä löydät lisätietoa sorvauspalvelustamme.

Edellinen Seuraava