Hyvä työtiimi odottaa sinua kesäksi töihin!

Haemme koneenkäyttäjiä tärkeäksi osaksi kesäajan toimintaamme. Työsuhdettasi on toki mahdollisuus jatkaa pidempäänkin kesän jälkeen tai myöhemmin toimintamme kasvaessa.

Voit hakea kesätyöntekijäksi, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta alalta. Innokas ja oppivainen asenne ja huolellinen tekeminen ovat avaintekijöitä kesätyöntekijöiden suoriutumisessa työssään. Tosin samat vaatimukset koskevat kokeneita ammattilaisiammekin, koska ala ja Camtronic kehittyvät koko ajan.

Kokemattomuus ei ole asiallisen palkan esteenä, sillä maksamme Teknologia-alan TES:n mukaista palkkaa kesätyöntekijöillekin.

Voit tulla meille kesätöihin turvallisin mielin, sillä ammattilaisiamme on ollut samassa tilanteessa kanssasi. Varsinaisen perehdytyksen lisäksi saat arkipäivän töihin tukea hengenheimolaisiltasi. Lue alta työntekijöistämme ja heidän uristaan lisää.

Tai siirry suoraan hakemaan kesätöitä Camtronicilta.

Koulusta töihin – tarinaa metallialasta ja työstä Camtronicilla

Roope, Severi ja Pasi kertovat metallialasta yleensä ja millainen työpaikka Camtronic on. CNC-koneistajat Roope ja Severi ovat uran alkuvaiheessa. Pasilla on jo pidempi työhistoria. Hän on edennyt urallaan oman kiinnostuksensa mukaan ohjelmoijaksi. Kaikille yhteistä on siirtymä suoraan koulusta Camtronicille töihin.

”Monipuolista. Joka päivä on erilaisia töitä.” – CNC-koneistaja Roope

Koulutuskeskus JEDUsta valmistuneet CNC-koneistajat Roope ja Severi siirtyivät työelämään ja Camtronicille heti valmistuttuaan ammattiin. Molemmat olivat saaneet jo työharjoittelujakson aikana käytännön kokemusta yrityksestä, työympäristöstä ja koneistajan arkipäivästä. Muun muassa työn monipuolisuus ja Camtronicin joustavuus työnantajana nousivat heidän kokemuksissaan esille.

”Ajan neljää neliakselista CNC-konetta.” – CNC-koneistaja Severi

Jo pidemmän uran tehnyt Pasi tuli niin ikään suoraan koulusta töihin ja koneenkäyttäjäksi. Hän osoittaa todeksi mahdollisuudet edetä uralla. Aikanaan hän kiinnostui ohjelmoinnista, ja alkoi koneistustyön ohessa itseopiskelemaan asiaa. Myöhemmin hän sai myös ohjelmoinnin koulutusta, ja on edelleen sillä tiellä.

Pasin mielikuva konepajatyöstä poikkesi totuudesta. Kouluaikoinaan hän näki mielessään tekevänsä töitä pölyn ja roskien keskelle. Camtronicilla koneenkäyttäjän mieli muuttui. 

”Luulin, että konepajalla pyöritään pölyn ja roskien seassa.” – ohjelmoija Pasi

Pasi on hyvä esimerkki Roopellekin, joka pitää ohjelmoinnista.  Talon sisältä löytyy siis vastaavan uran tehnyt työkaveri ja kenties opettajakin.

Lue lisää kesätyöpaikoista ja laita hakemus tulemaan!

JEDUn tuottamalta videolta voi katsoa jokaisen kolmen tarinan. Video valaisee työtehtäviä ja arkipäivää Camtronicilla sekä näkemyksiä metallialasta yleensä. Klikkaa alta muutaman minuutin mittaiseen videoon.

Edellinen Seuraava