Koneistaja RekryKoulutus

Kuvaus

RekryKoulutuksen tavoitteena on kouluttaa monipuolisia koneistajia osaajapulasta kärsivälle alalle. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistetään Go On Solutionsin kautta kokoaikaiseen työsuhteeseen (4 kk), minkä jälkeen on mahdollisuus työllistyä Camtronic Oy:n työntekijäksi.

Koulutuksen kohderyhmää ovat koulutukseen ja tavoiteammattiin soveltuvat TE-toimiston asiakkaat. Metallialan koulutus ja työkokemus katsotaan hakijoille eduksi. Koneistajan tehtäviin soveltuvat niin miehet kuin naiset. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa, valmiutta 3-vuorotyöhön sekä sopivaa asennetta työhön.

Lisätiedot

Koulutuksen INFOTILAISUUS järjestetään ma 2.12.2019 Camtronic Oy:n tiloissa klo 9.00-10.00 (osoite Pohjolantie 1, 84100 Ylivieska). Paikalla Juha Mäntylä Camtronic Oy ja Sanna Laitala Go On Solutions.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ JA TOTEUTUS
Koulutus koostuu sekä tietopuolisista opinnoista (noin 30%) että työssäoppimisjaksosta. Teoriaopinnoissa keskitytään mm. koneistuksen perusteisiin, materiaalitekniikkaan, piirustusten lukutaitoon, ohjelmointiin, matematiikkaan, lastuavan työstön perusteisiin, tarvittaviin korttikoulutuksiin sekä laadunvarmistukseen.

Työssäoppimisjakso toteutetaan Camtronicilla Ylivieskassa ja teoriaopinnot Nivalassa koulutusorganisaation tiloissa normaalina työaikana.

Lisätietoja koulutuksesta: työnantajan yhteyshenkilö, Sanna Laitala, sanna.laitala@go-on.fi, 0400 385 010

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN
Huomaathan, että hakeutuminen koulutukseen on kaksivaiheinen.

1) Hae koulutukseen TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon.  Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti.

2) Kun olet jättänyt hakemuksesi TE-toimistoon, lähetäthän vielä ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla työnantajalle osoitteeseen: sanna.laitala@go-on.fi

Kapasiteettia alumiiniprofiilien sahaukseen

Olemme investoineet alumiinprofiilien sahaukseen uuden Behringer Eisele VA-L 560NC2 automaattipyörösahan. Saha on varustettu tehokkaalla profiilinsyöttömakasiinilla sekä sahattujen kappaleiden lajittelukuljettimella. Sahauslinja asennetaan tuotantoon viikolla 37.

 

Camtronic messuilla 23.-24.5.2018 Oulussa

Camtronic Oy on jälleen mukana Pohjoinen Teollisuus suurtapahtumassa, joka on Pohjois-Suomen suurin teollisuustapahtuma. Olemme tavattavissa osastolla 200. Paikalla molempina päivinä Sauli Korkiakoski ja Jari Alaverronen. Tervetuloa kuulemaan uusimmista investoinneistamme sekä tulevista laajennussuunnitelmistamme.

Lisää toimitilaa

Camtronic Oy on tehnyt 20.2.2018 sopimuksen toimitilojen laajennuksesta. Laajennustyöt aloitetaan huhtikuussa 2018 ja tilat valmistuvat lokakuussa 2018. Uusiin tiloihin sijoitamme materiaalinkäsittelyn ja vapautamme siirrolla nykyisistä tiloista tilaa koneistuskapasiteetin kasvattamiselle.